Web Creator

OEE OVERALL EQUIPMENT EFFICIENCY

Operationeel inzicht, Rapportages & Analyses

INZICHT

CREËER INZICHT IN UW PRODUCTIE

Met behulp van een aantal gegevens uit uw fabriek kunt u al inzicht krijgen hoe uw fabriek produceert tijdens een bepaalde periode of op product niveau. U kunt uw fabriek al meten, wanneer u weet hoeveel er geproduceerd is op een dag en hoeveel daarvan een goed product is. Deze twee basis getallen samen, met de maximaal behaalde productie per dag, vormen de grondstenen voor het OEE.

Door verschillen met de maximale productie en afkeuringen te verklaren via een standaard dialoog kunt u per categorie zien waar de verliezen liggen.

U kunt steeds dieper ingaan op details van afwijkingen en deze verder onderscheiden van elkaar, tot u op equipment niveau ziet waar problemen zijn geweest.

Alle gegevens samen kunt weer gebruiken voor uw rapportages met grafieken en trends.  Het OEE zorgt ervoor dat alle gegevens in dashboard overzichtelijk worden weergegeven. Er zijn veel mogelijkheden om het dashboard te personaliseren.

MAATWERK

Een basis OEE is voor elke klant hetzelfde: u wilt inzicht krijgen in de performance van uw fabriek. Pas wanneer u meer gespecificeerd wilt gaan registreren, is maatwerk de oplossing.


Wij kunnen u een OEE systeem ontwikkelen dat voor uw fabriek op maat is afgestemd met daarin alle registratiemogelijkheden die voor u van toepassing zijn. Denk bijvoorbeeld aan koppelingen met systemen waarin al productiegegevens staan.

Dashboards

In een oogopslag prestatieoverzicht

Door de verzamelde gegevens te bundelen in grafieken en diagrammen worden de prestaties overzichtelijk weergegeven op de op maat ontwikkelde dashboards.

Rapportages

Meer doen met uw gegevens

Genereer dag, week, maand, kwartaal, jaar rapportages met gemak en gebruik deze gegevens voor bijvoorbeeld gebruik in externe applicaties. Alle gegevens kunnen met gemak worden opgeslagen in verschillende bestandsformaten zoals Excel of PDF.

Labels

Standaard op maat

De formule voor OEE is vrij eenvoudig maar het bepalen van de meetpunten in een fabriek of unit is vaak verschillend per soort fabriek. Om die reden leveren wij OEE standaard op maat. Door samen te werken krijgt u een OEE systeem dat exact aansluit op uw situatie.

Meer weten?

Software is het best te beoordelen door het te zien in gebruik. Wilt u meer informatie of met een Live Demo kijken naar de mogelijkheden voor uw organisatie dan kan dit via de contact pagina. 

ADRES
CDS Custom Digital Solutions
Maaswijkweg 7L
3203 LG Spijkenisse

BEDRIJF
KVK: 24392758
BTW: 8200.70.518

CONTACT
contact@customdigitalsolutions.nl
Telefoon: +31 (0) 181 851 969
Mobiel: +31 (0) 6 5466 8501
 
 
Socail Media
Facebook
Twitter
LinkedIn