Web Page Maker

DWB DIGITAAL WACHTBOEK

Het platform voor het registreren van gebeurtenissen tijdens een dienst, het bij houden van roosters en bezitting, het beheren van periodieke taken en het genereren van rapportages. Dit alles en nog veel meer voor een betere wachtoverdracht!

Wachtrapportage

Belangrijke gegevens registreren en beheren

Voor een goede wachtoverdracht is informatie een van de belangrijkste factoren. Door belangrijke informatie op een juiste en efficiënte manier te registreren zal de wachtoverdracht aanzienlijk verbeteren. Het juist registreren gebeurt door communicatie te structureren . Dit kan door middel van het wachtverslag in het Digitaal WachtBoek, dat op maat wordt gemaakt. Het wachtverslag heeft alle vraagmogelijkheden (checkboxen, keuzelijsten, etc) waardoor het invullen van het wachtverslag veel effectiever verloopt.

AANWEZIGHEIDS-REGISTRATIE

Eenvoudig overweg met roosters
De basismodule Aanwezigheidsregistratie maakt het eenvoudig om te zien wie er wanneer op dienst is. Overwerkers, personeel dat met verlof is en ziekmeldingen kunnen eenvoudig worden geregistreerd. Door de koppeling met het wachtverslag wordt deze informatie ook vastgelegd op eventuele print-outs.

TAKEN

Belangrijke taken beheren
Met de takenmodule kunt u taken aanmaken voor specifieke personen of koppelen aan een datum met de optie voor een tijdspatroon. Door de ingebouwde rapportagefunctie kunt u een overzicht maken van de status van de taken.

Taken kunnen worden voorzien van bijlagen (bijvoorbeeld checklists of procedures) en kunnen speciale eigenschappen krijgen, zodat de taken bij niet voltooien automatisch worden doorgevoerd naar de eerst volgende dienst.

DASHBOARDS

Overzicht op z'n best
Standaard wordt het DWB geleverd met een op maat gemaakt Dashboard dat uw afdeling van alle kritische informatie voorziet. In één oogopslag kunnen diverse statussen worden opgevraagd van de Takenmodule, nieuw toegevoegde Tagbased items,Roosters en meer.

TAGBASED RAPPORTAGES

Nauwkeurige rapportage voor goede historie
Waar vaak algemeen op unit wordt gerapporteerd, blijkt dat het in de praktijk maar zeer beperkt nuttig is. Informatie die wordt opgeslagen is bijna niet bruikbaar meer na een korte periode vanwege het gebrek aan gedetailleerde informatie zoals locatie, Equipment, tijden en zelfs verliezen. Daarnaast is het moeilijk deze informatie terug te vinden.

Een van onze krachtige basismodules maakt het mogelijk om op Equipment niveau te rapporteren. Via onze innovatieve interface kan er heel makkelijk equipmentnummers worden gevonden en informatie aan worden gekoppeld. Niet alleen Operations zou informatie kunnen toevoegen aan Equipment, maar ook andere disciplines zoals Maintenance, Engineering of Technology.

MAATWERK

Het beste voor elke klant
Ons DWB systeem is een modulair systeem met maatwerk toevoegingen, waardoor het precies aansluit bij de behoeften van uw organisatie. Door onze krachtige basismodules te gebruiken als basis en daarin uw wensen te verwerken, heeft u de belangrijkste functies van een wachtboek en het gemak van uw eigen ontwerp. U hoeft zich dus niet aan te passen aan ons programma: wij passen het programma aan voor u!

Gebruiksvriendelijk

Zo eenvoudig mogelijk en toch krachtig
Wij zorgen er voor dat onze applicaties zo logisch en eenvoudig mogelijk worden gebouwd met oog op uw situatie en wat u mogelijk al gewend bent. Zo is de integratie tijd het kortst en zo gebruiksvriendelijk mogelijk.

MEER INFORMATIE

DWB DIGITAAL WACHTBOEK BEVAT TEVEEL MOGELIJKHEDEN OM OP EEN WEBSITE WEER TE GEVEN.

Heeft u daarom vragen over specifieke onderwerpen of vragen over mogelijkheden die hier niet staan weergegeven? Neem dan contact met ons op via ons contact formulier. Ook kunt u een LIVE demo aanvragen waarbij wij gratis en vrijblijvend het programma aan u presenteren en uw vragen beantwoorden.

Live Demo

Software is het best te beoordelen door het te zien in gebruik. Wilt u meer informatie of met een Live Demo kijken naar de mogelijkheden voor uw organisatie dan kan dit via de contact pagina. 

ADRES
CDS Custom Digital Solutions
Maaswijkweg 7L
3203 LG Spijkenisse

BEDRIJF
KVK: 24392758
BTW: 8200.70.518

CONTACT
contact@customdigitalsolutions.nl
Telefoon: +31 (0) 181 851 969
Mobiel: +31 (0) 6 5466 8501
 
 
Socail Media
Facebook
Twitter
LinkedIn