https://mobirise.com/

DVS DIGITAAL VERGUNNING SYSTEEM

VEILIGER WERKEN MET VERGUNNINGEN

DE KRACHT VAN DVS

Met het DVS wordt het maken van een vergunning effectiever, eenvoudiger en veiliger. Een vergunning die met het DVS is gemaakt, bevat altijd alle informatie die nodig is voor het veilig uitvoeren van de werkzaamheden en voegt alleen informatie toe die daadwerkelijk nodig is. Geen overbodige informatie meer op uw vergunningen, waardoor deze vergunning veel overzichtelijker is.


Met het DVS kunt u zelf regels en voorwaarden toekennen, waardoor het mogelijk wordt dat aanvullende vereisten, zoals TRA's, PBM's, MSDS kaarten en LOTO lijsten automatisch worden toegevoegd. Het DVS bevat een innovatief touchscreen interface en werkt met barcode functionaliteit voor het innemen en uitgeven van vergunningen..

COMBINEER MET DLS

Maak nog beter gebruik van de mogelijkheden door ons LOTO systeem te koppelen aan het vergunningensysteem. Het uitgebreide LOTO managementsysteem biedt mogelijkheden om eenvoudiger en sneller een correcte LOTO lijst op te stellen.

STOPS EN PROJECTEN

U kunt vergunningen binnen DVS van te voren voorbereiden en categoriseren, waardoor u minder tijd kwijt bent tijdens een stop om een vergunning uit te geven. U kunt deze vergunningen ook als een project aanmaken. Dit kan door een vergunning bij een karwei te categoriseren, zodat bijvoorbeeld een vergunning voor karwei 2 pas kan worden uitgegeven als karwei 1 is afgerond.

AANVRAGEN VAN VERGUNNINGEN

Wanneer er werkzaamheden gedaan moeten worden waar een vergunning voor nodig is, biedt het DVS de mogelijkheid dat de uitvoerende partij een vergunning kan aanvragen en al voor een deel kan invoeren. Dit scheelt tijd die nodig is voor het maken van een vergunning. Daarnaast verkort dit aanzienlijk de bespreektijd voor de uitgever van de vergunning en ook de wachttijd voor de uitvoerende.

BARCODE

Vereenvoudig het innemen en uitgeven van vergunningen met behulp van de barcode functionaliteit. Elke vergunning heeft een eigen uniek nummer, dat ook gebruikt wordt in de barcode. Innemen of oproepen van een vergunning kan hierdoor sneller met behulp van een scanner.

LOCATIE BEHEER

Werkzaamheden die gepland worden kunnen worden gekoppeld aan een fysieke locatie buiten. Wanneer er meerdere werkzaamheden op dezelfde locatie plaats vinden, wordt u gewaarschuwd. Met behulp van instellingen kunt u zelfs instellen dat een vergunning niet kan worden uitgegeven, zolang er nog werkzaamheden bezig zijn op dezelfde specifieke locatie .

AANVULLENDE VERGUNNINGEN

Sommige vergunningen hebben aanvullende vergunningen nodig, zoals bij het betreden van besloten ruimtes of werken op hoogte. Met het DVS worden deze automatisch toegevoegt aan de hoofdvergunning en waar mogelijk al deels ingevuld. Naast aanvullende vergunningen kunnen er ook specifieke aanvullende checklists worden toegevoegd welke optioneel kunnen worden gekoppeld aan het CMS Checklist Management Systeem.

RAPPORTAGES

Weten hoeveel vergunningen er uitgegeven zijn op elk gewenst moment? Weten waar deze zelfs uitgegeven zijn en hoeveel mensen daar aan het werk zijn? Met het meegeleverde Dashboard kunt u per locatie zien waar mensen aan het werk zijn, of het gaat om heetwerkvergunningen en hoeveel mensen daar zijn. 

Ook kunt u over een bepaalde periode rapportages genereren voor analyse mogelijkheden. Zo kunt u inzichtelijk maken hoeveel vergunningen er van een bepaalde categorie in een bepaalde unit zijn uitgegeven of hoeveel vergunningen er niet juist afgehandeld zijn bij inlevering.

Meer weten?

Software is het best te beoordelen door het te zien in gebruik. Wilt u meer informatie of met een Live Demo kijken naar de mogelijkheden voor uw organisatie dan kan dit via de contact pagina. 

ADRES
CDS Custom Digital Solutions
Maaswijkweg 7L
3203 LG Spijkenisse

BEDRIJF
KVK: 24392758
BTW: 8200.70.518

CONTACT
contact@customdigitalsolutions.nl
Telefoon: +31 (0) 181 851 969
Mobiel: +31 (0) 6 5466 8501
 
 
Socail Media
Facebook
Twitter
LinkedIn