https://mobirise.com/

DLS DIGITAAL LOTO(TO) SYSTEEM

HET EENVOUDIGER MAKEN VAN JUISTE LOTO LIJSTEN , P&ID's EN LABELS

Digitaal LOTO

Het Digitale LOTO systeem is de meest efficiente manier voor het opstellen van LOTO lijsten door o.a het gebruik van digitale P&ID's of andere tekeningen. Daarnaast met de optie voor een printer worden de labels direct meegeprint en kunnen zelfs voorzien worden van NFC of barcode technologie. Een totaal oplossing volledig in uw eigen beheer.

Digitale P&ID's

Gebruik interactieve tekeningen

De P&ID's of andere tekeningen van uw organisatie worden ingeladen is het Digitale LOTO systeem. In het DLS kunnen LOTO punten gemarkeerd worden. Uw kunt zelf de P&ID's bewerken of een nieuwe versie inladen en uw huidige markeringen blijven zichtbaar. Uiteraard zijn alle bewerkingen in het systeem te beheren met permissies of permissie groepen, zodat het systeem zeer goed is te beheren.

Live status

Bekijk de status van elk LOTO punt

Een van de krachtige functies die DLS biedt is het weergeven van informatie over bestaande lotopunten. Wanneer onderdelen in LOTO staan en er een nieuw LOTO project gemaakt wordt, dan worden deze punten meegenomen in het nieuw project. Wanneer u een LOTO punt wilt gebruiken die reeds in LOTO staat dan wordt dit automatisch zichtbaar gemaakt en meegenomen in het project.

Labels

Geïntegreerd label systeem

Als optie kan een label printer worden toegevoegd aan het Digitale LOTO Systeem. Deze printer zorgt ervoor dat als u de LOTO volledig heeft aangemaakt alle labels met alle informatie worden geprint. Samen de andere documenten is dan alles uitgeprint om de LOTO te gaan uitvoeren.

Elk label kan worden voorzien met een barcode of NFC technologie voor extra controle mogelijkheden (via mobiel/tablet).

Project management

LOTO projecten voorbereiden en bewaren

In het Digitale LOTO Systeem kunnen projecten worden voorbereid. LOTO lijsten kunnen in een project worden aangemaakt, zodat deze in project vorm moeten worden uitgevoerd. Daarnaast kunnen lijsten worden hergebruikt en gereviseerd om zo veilig en efficient mogelijk LOTO lijsten aan te maken.

Maatwerk

Ook maatwerk is geen probleem

Het Digitale LOTO Systeem is door de ontwikkelingen en gebruik bij diverse klanten een volledig systeem geworden. CDS is gespecialiseerd in maatwerk, zodat het systeem 100% aansluit bij de processen en wensen van uw organisatie. Voorbeelden hiervan zijn label ontwerp of andere specifieke wensen in lay-out of functionaliteit.

Koppelen

DWB, DVS en CMS

Het Digitale LOTO Systeem is een van de systemen van CDS. Het DLS kan direct gekoppeld worden aan het Digitale WachtBoek, Digitale Loto Systeem of Checklist Management Systeem. Denk aan voorbeelden zoals het koppelen van een LOTO aan een werkvergunning of het weergeven van de informatie in het Digitale WachtBoek of wachtverslag.

Meer weten?

Software is het best te beoordelen door het te zien in gebruik. Wilt u meer informatie of met een Live Demo kijken naar de mogelijkheden voor uw organisatie dan kan dit via de contact pagina. 

ADRES
CDS Custom Digital Solutions
Maaswijkweg 7L
3203 LG Spijkenisse

BEDRIJF
KVK: 24392758
BTW: 8200.70.518

CONTACT
contact@customdigitalsolutions.nl
Telefoon: +31 (0) 181 851 969
Mobiel: +31 (0) 6 5466 8501
 
 
Socail Media
Facebook
Twitter
LinkedIn