Web Page Builder

CMS CHECKLIST MANAGEMENT SYSTEEM

CONTROLERONDES EENVOUDIG BEHEREN

DIGITALE CHECKLISTS

Met het CMS Checklist Management Systeem hoeft u niet langer met een klembordje het veld in om  controlerondes te lopen. Digitaal lopen van controle rondes ,lopen op het moment dat het nodig is en volledig in eigen beheer. Ook stapels met eerder gelopen controlerondes zijn verleden tijd. In het CMS is in het dashboard de status te zien van alle rondes.  Daarnaast worden op basis van uw planning checklist zichtbaar die moeten worden uitgevoerd.

Checklists beheren

AL UW CHECKLISTS EN CONTROLERONDES IN EEN APPLICATIE

Met het CMS kunt u al uw controlerondes verzamelen in één applicatie. Deze controlerondes kunt u vanuit de applicatie beheren. U kunt uw periodieke lijsten hier eenvoudig registreren en het CMS zorgt ervoor dat ze op het juiste moment worden weergegeven.

CMS kan voor vrijwel elk type lijst worden gebruikt en kan zelfs met het Digitaal WachtBoek verbonden worden, zodat er extra rapportagefuncties mogelijk worden.

Rapportages maken

GEGEVENS VERZAMELEN EN OVERZICHT CREËREN

Door goed gegevens te registreren wordt het eenvoudig om periodieke rapportages te maken. Standaard bevat het CMS de meest voorkomende rapportagefuncties, waarbij bijvoorbeeld gekeken wordt naar alle afwijkingen, gesorteerd per lijst en datum. Alle resultaten worden in een overzichtelijke rapportage gezet en deze rapportage kan automatisch worden gemaild. Afwijkingen kunnen eventueel direct gemaild worden naar de juiste persoon in uw organisatie.

De gegevens die moeten worden ingevuld per vraag, kunt u zelf aangeven, zodat alleen gerapporteerd wordt wat wenselijk is.

Koppeling met DWB of DVS

NOG MAKKELIJKER ZIEN OF EEN RONDE IS GELOPEN

Door het CMS te koppelen aan het Digitaal WachtBoek kan er tijdens een wacht zichtbaar worden gemaakt dat een ronde gelopen moet worden en of deze al is gedaan.

Afwijkingen die gerapporteerd zijn tijdens een ronde, kunnen dan ook in het Digitaal WachtBoek worden meegenomen, zodat deze informatie beschikbaar is tijdens de dienst overdracht. Natuurlijk is deze optie, per lijst afzonderlijk in te stellen.

Ook is het mogelijk om bepaalde checklists die bij het DVS Digitaal Vergunning Systeem horen te koppelen!

Tablets

INNOVATIEF CONTROLEREN

Het CMS is ontworpen voor tablets, waardoor de gebruiksvriendelijkheid erg hoog is. Het is volledig ontwikkeld voor Touchscreen en kan via 4G of WiFi worden gesynchroniseerd. Wanneer u gebruik maakt van real-time synchronisatie, is het mogelijk om meerdere tablets met dezelfde lijsten tegelijk te gebruiken, omdat de tablets dan met elkaar kunnen communiceren via een beveiligde verbinding.

Een tablet is er in alle soorten en maten en ook verkrijgbaar met Ex klasse.

BARCODE OF NFC TECHNOLOGIE

Door het gebruik maken van NFC (Near Field Communication) kunnen objecten in het veld worden voorzien van een digitale chip, een "tag". Aan deze tags kunt u vervolgens verschillende functies hangen. Bijvoorbeeld een Tag op een brandblusser zou informatie kunnen weergegeven over de laatste controle. Een tag op een poort of deur zou een controle functie kunnen zijn of personeel daadwerklijk op de plek is geweest voor de controle ronde. De mogelijkheden zijn eindeloos en wij kunnen het ontwikkelen!

Meer weten?

Software is het best te beoordelen door het te zien in gebruik. Wilt u meer informatie of met een Live Demo kijken naar de mogelijkheden voor uw organisatie dan kan dit via de contact pagina.

ADRES
CDS Custom Digital Solutions
Maaswijkweg 7L
3203 LG Spijkenisse

BEDRIJF
KVK: 24392758
BTW: 8200.70.518

CONTACT
contact@customdigitalsolutions.nl
Telefoon: +31 (0) 181 851 969
Mobiel: +31 (0) 6 5466 8501
 
 
Socail Media
Facebook
Twitter
LinkedIn